Strande Rom


 

Find ud af hvor de gode strande er i Rom

I Rom kan du mærke havets brise drive ind fra den nærliggende kyst, at det frister dig ud til at besøge havet! Der er ingen strande i Rom, men der er en række smukke strande i de omkringliggende Lazio region, der nemt kan nås med bil eller tog fra hovedstaden.

Ostia Lido

Kendt for sit smukke mørke sand er Ostia Lido er et fantastisk sted for en strand tur i nærheden af Rom. Det har en dejlig havnepromenade, der fører til flere offentlige strande, og en privat strand er til rådighed for et lille gebyr. For at komme dertil med tog, tag Metro linje B til Magliana og derefter tag Ostia Lido toget i retning af Cristoforo Columbo. Det tager blot en halv time.

Fregene

Dette strand område tiltrækker masser af mennesker fra det lokale Rom, da den er tættest beliggende på selve byen. Bare 20 minutters kørsel fra Fiumicino Lufthavn, er der mange meget rene strande, som ikke vil være for overfyldt udenfor juli og august. Der er også en række restauranter og sjov disco barer hvor du kan afrunde sjove endagsudflugter til stranden fra Rom.

Sperlonga

Hvis du leder efter en badeferie tæt på Rom er Sperlonga en af de mest charmerende kystbyer til at besøge. Dens fuldt servicerede strande er beliggende langs med kysten der har klart og koldt vand og meget få bølger. Selve byen er også værd at se, da den er fyldt med smukke snoede trapper og hvidkalkede huse. Det er også udstyret historiske seværdigheder som ”Grotto af Tiberius” og et arkæologisk museum. For at komme dertil fra Rom skal man tage Napoli toget fra Termini stationen til Fondi-Sperlonga, hvor du kan tage en hurtig bus for 1 €, som tager dig direkte til stranden.

Elverbrn legetj