Rom shopping


Find de gode steder at shoppe i Rom

Hvis du leder efter høj mode, vil shopping i Rom ikke skuffe. Mens Milano er blevet kendt som modens hovedstad af verden, er Rom dog blandt de fem største globale byer for top designer tøj. Tag til overklassens Via dei Condotti for at gennemse luksus butikker af alle verdens største navne - Chanel, Prada, Armani, Dolce & Gabbana og Versace har hver butikker her. Hvis du ikke ønsker at udrydde din bankkonto, så prøv Via Cola di Renzo og Via del Tritone område hvor du finder mode til mere rimelige priser. Alternativt kan du køre ud til nogle fabriksområder uden for byen, hvor du vil finde de bedste tilbud for alle. Castel Romano, der ligger 20 km fra Rom på Via Pontina motorvejen, har mere end 100 mærkevarer fabriks butikker, hvor du kan hente designer tøj på så meget som op til 30% rabat af butikspriserne.

Via del Corso er en andet fantastisk sted for shopping i Rom. Denne travle gågade er fyldt med topnavne, herunder Swarowski Crystal og flagskibsbutik for bilproducenten Ferrari. Hvis du er interesseret i shopping for friske produkter har Trastavere mad distriktet et stort udendørs marked for fødevarer. Det er også et charmerende sted at gå rundt i, med mange snoede gader fuld af boheme butikker.

For en anden stor shopping oplevelse i Rom, hvorfor så ikke prøve byens bedste loppemarked på Porta Portese. Det er åbent hver søndag fra 8:00 til 14:00, det er chokerende fyldt af usædvanlige antikviteter. Du kan finde en unik gave her som du kan tage med hjem til den eneste ene. Hvis du er en kunstelsker, bør du besøge Piazza NOVANA. Her og på de omkringliggende gader vil du finde masser af store gallerier samt interessante antikke butikker. Hold øje med den store film og biografer butik på Via del Governo Vecchio, som er et must for enhver italiensk film fans.

Når det drejer sig shopping i et indkøbscenter, er der kun ét sted du skal hen i Rom. Det massive Euroma2 Shopping center vil du være sikker på har alt hvad du leder efter, med 230 butikker og restauranter, herunder masser af cool butikker for tøj og tilbehør. Shopping centeret er nemt at komme til også selvom du ikke har en udlejningsbil, fordi du kan få Metro linje B fra Termini Station til EUR Palasport station, hvor en gratis bus venter på at tage dig direkte til Euroma2. Det er et fantastisk sted at besøge i høj sommeren, fordi hele centeret har aircondition!

Elverbrn legetj