Hotel Rom

Find inspiration til Hotel i Rom

Der er masser af store hoteller i Rom at vælge imellem på alle niveauer, uanset om du er på vej til en romantisk weekend, en sightseeingtur eller er en backpacker på eventyr. Dette er fordi du vil finde mange gode steder at bo i hjertet af Rom, tæt på historiske seværdigheder eller tæt på gode offentlige transport muligheder.

Rom er hjemsted for mere end 800 hoteller, så der er noget til enhver smag. De er designet til at rumme såvel forretningsrejsende som turister. Hotellerne i Rom vil også berige det lokale sociale liv, da de omfatter en bred vifte af restauranter, barer, butikker og levende underholdning.Find Hotel Rom

 

Hotel Forum Rom

Dette pragtfulde firestjernede hotel i Rom kan ikke slås, når det kommer til spektakulær udsigt; Herfra kan du se direkte ind i Forum Romanum. Dets værelser er elegant indrettede i stil med det 18. århundrede, der kombinerer komfort og stil til perfektion. Der er gratis aircondition i hvert værelse med WiFi til rådighed for et mindre gebyr. Et dobbeltværelse om sommeren, kost 200 € per nat. Hvis vejret er fint du kan tage morgenmad på tagterrassen og virkelig sætte pris på de fantastiske omgivelser.

Hotel St Moritz Rom

For alle, der ønsker at være bosiddende tæt på de bedste historiske seværdigheder, er dette 3-stjernede hotel i Rom det perfekte sted. Sørg for at nyde en kontinental morgenmad i den charmerende udendørs gårdhave. Beliggende i en 15-minutters gåtur fra Colosseum, Trevi Fontænen og Forum Romanum. Gratis WiFi og gratis aircondition.

Hotel Laurentia Rom

For et hotel i Rom, der er tæt på alle de store shopping muligheder og restauranter den italienske hovedstad har at tilbyde, er Hotel Laurentia et glimrende valg. Bekvemt beliggende nær Termini Station med udsigt over en smuk piazza med et ur tårn. Hotellet har 41 lyse værelser med aircondition samt gratis Internet i lobbyen.

Hotel Starlight Rom

Beliggende kun få minutter væk fra Vittorio Emmanuelle II monument, en fantastisk arkitektonisk perle, er dette hotel i Rom et andet fantastisk sted at bo, specielt hvis du ønsker at se top seværdigheder til fods. De charmerende træ værelser har alle aircondition og et privat badekar. Personalet på det 2-stjernede hotel kan hjælpe dig med booking til sightseeing ture.

Funny Palace Rom

Dette hostel er det bedste steder i byen Rom for budget rejsende. Kun tre blokke væk fra den centrale Termini Station, har det masser af gode muligheder for at hjælpe dig med at komme rundt via offentlig transport. Der er gratis WiFi i lobbyen samt venlige internationale medarbejdere. En bonus ved dette hostel i Rom er, at mange af dets værelser er med badekar, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at slappe af efter en hård dags sightseeing. Senge i fællessalen starter fra kun € 16, med andre værelsestyper også tilgængelig.

Elverbrn legetj