Biludlejning Rom

Find de bedste priser for Biludlejning i Rom
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Rom


 

Information omkring biludlejning Rom

Leje af bil i den italienske hovedstad kunne ikke være nemmere - en række internationale agenter som Hertz, Avis og Europcar liggende midt i den internationale ankomsthal i Lufthavnen. For at sikre, at du får det, du ønsker, hvorfor ikke reservere Rom udlejningsbil med et af disse selskaber eller leje en fra et lokalt firma på Internettet, før du tager af sted. Om sommeren starter priserne ved cirka 75 € per dag inklusive skatter og gebyrer for en lille bil.

Kørsel i Rom er meget det samme som derhjemme, men der er et par ting at holde øje med. Der er tre forskellige typer af veje: Autostrade (motorveje), strade statali (statsveje) og strade communali (lokale veje). De fleste af de vejskilte har internationale symboler som du vil genkende, men de kan også være skrevet på italiensk. Uscita betyder exit, mens entrada betyder indgang og divieto di betyder ingen adgang. Du bør også være omhyggelig med at huske, når tankning din bil, Gasolio faktisk diesel og benzina er blyfri benzin. Tankstationer i byen kan lukke et par timer i løbet af dagen og om søndagen, mens de på landevejene er åben 24 timer.

Hvis du planlægger at køre rundt uden for byen, være opmærksom på, at der er hyppigt er vejafgifter på motorveje. Fordelen ved biludlejning i Rom i forhold til offentlige transportmidler, er imidlertid at mange af de seværdigheder i udkanten af byen ikke er nemt tilgængelige bus eller tog. Sørg for at bringe et kort med dig, eller du kan leje en bil med GPS-navigation inkluderet fra din udlejer for et ekstra gebyr.

 

Elverbrn legetj